Campionate

Superafaceri » Jucători de top din Europa care rămîn liberi de contract la vară + nume importante din Liga 1 care pot semna cu orice echipă

Articol de Ioana Mihalcea  —  miercuri, 15 aprilie 2015

În vară vor rămîne liberi de contract jucători importanți din campionatele tari ale Europei și pot semna fără nici o sumă de transfer cu orice formație care le satisface pretențiile financiare.

Iată care sînt aceștia:

  1. Sami Khedira, 28 de ani, mijlocaș, a anunțat deja că nu-și va prelungi înțelegerea cu Real Madrid, la care evoluează din 2010. Cota lui e de 20 milioane, de euro  dar viitorul club nu va plăti nimic Realului.
  2. Yevhen Konoplyanka, 25 de ani, jucător de bandă, rămîne liber după ce îi expiră înțelegerea cu Dnepr Denpropetrovsk. Cota sa e de 16 milioane de euro, iar viitoarea formație îl va lua gratis.
  3. James Milner, 29 de ani, mijlocaș, își încheie contractul cu Manchester City. Cota sa e de 14 milioane.
  4. Andrea Ranocchia, 27 de ani, fundaș central, nu va mai evolua pentru Inter Milano sezonul viitor și își caută echipă. Cota sa e de 12,5 milioane.
  5. André Ayew, 25 de ani, jucător de bandă, își încheie contractul cu Marseille. Cota sa e de 12 milioane.
  6. Dani Alves, 31 de ani, fundașul dreapta al liderului din Spania, Barcelona, a anunțat că nu s-a înțeles asupra prelungirii contractului cu gruparea blaugrana, iar impresarul său are deja numeroase propuneri pentru brazilian.
  7. Ignazio Abate, 28 de ani, este un alt fundaș dreapta care își caută echipă după sfîrșitul înțelegerii cu AC Milan. Cota sa e de 10 milioane.
  8. Andre Pierre Gignac, 29 de ani, atacant, este este al doilea jucător de la Marseille care va schimba echipa fără taxă de transfer la vară. Cota sa e de 10 milioane.
  9. Danny Ings, 22 de ani, atacant, ar putea ajunge gratis la o echipă mare din Premier League, deoarece îi expiră contractul cu Burnley. Este urmărit de mai multe formații de top.
  10. Nigel de Jong, 30 de ani, mijlocaș central care se desparte de AC Milan. Cota sa e de 10 milioane.
  11. Glen Johnson, 30 de ani, fundaș dreapta. Internaționalul englez a pus ochii pe Serie A, dorind să joace alături de Ashley Cole la AS Roma. Cota sa e de 7 milioane.
  12. Ron Vlaar, 30 de ani, fundaș central. Olandezul cotat la 6 milioane de euro își încheie contractul cu Aston Villa.
  13. Maxi Pereira, 30 de ani, fundaș dreapta. Uruguayanul cotat la 8,5 milioane ar putea părăsi Portugalia după 8 ani la Benfica.

Jucători semnificativi din Liga 1 care rămîn liberi de contract la vară, conform transfermarkt.com:

Arlauskis (Steaua), Prepeliță (Steaua), Teixeira (Petrolul), Geraldo (Petrolul), Pecanha (Petrolul), Săpunaru (Rapid), Niculae (Rapid), N'Doye (Tg. Mureș), Zicu (Tg. Mureș), Hora (Tg. Mureș), Deac (CFR), Chanturia (CFR), Fl. Cernat  (Oțelul), Grahovac (Iași), Matulevicius (Pandurii), Ștefan Grigorie (Concordia Chiajna), Bănel Nicoliță (Viitorul), Brandan (CS U Craiova). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.