Box

S-a cuminţit! Floyd Mayweather a surprins la ultima apariție în fața presei

Floyd Mayweather

Articol de Oana Duşmănescu  —  Thursday 16th of April 2015 12:00

Înaintea meciului de pe 2 mai cu Manny Pacquiao, Floyd Mayweather Jr. s-a arătat moderat în faţa presei: "Cariera mea nu e definită de un singur meci!"

Înainte de confruntarea programată la Las Vegas, Mayweather, 38 de ani, s-a întîlnit cu ziariştii, afişînd o atitudine rezervată, nespectaculoasă. Necaracteristică lăudărosului pugilist, care are un palmares de 47 de victorii şi nici o înfrîngere la profesionism şi care face caz de averea lui de cîte ori are ocazia.

Nu mai are chef?
Sau e doar o strategie?

"Boxul nu înseamnă numai bani. Înseamnă moştenire, fani, familie", a spus, în mod surprinzător, americanul. Acelaşi sportiv spunea, în urmă cu cîţiva ani: "O să dau din gură pînă nu mai pot şi caut adversarul care să mă reducă la tăcere. Dacă nu mă face să tac, eu o să tot vorbesc". Cu toate acestea, singurele replici mai dure pe care le-a avut la adresa filipinezului cu care va da piept peste 17 zile au fost: "Manny e un boxer nechibzuit" şi "Manny e atît de scund încît poartă talonete în pantofi ca să pară mai înalt!"

Cea mai importantă veste pe care Floyd a oferit-o suporterilor săi este una tristă pentru ei: "Lupta cu Pacquiao este penultima din cariera mea. Ultima va avea loc în toamnă, apoi mă voi retrage. Am început să nu mă mai distrez în ring, boxul nu a mai rămas altceva decît o slujbă".

În marele meci de la începutul lunii mai se vor pune la bătaie WBA, WBC şi The Ring, deţinute de Floyd Mayweather, şi centura WBO a lui Manny Pacquiao, 36 de ani, la categoria semimijlocie.

250.000.000 $este bursa totală a meciului dintre Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.