Liga 1

Dezvăluiri senzaţionale ale unui oficial mureşean » "Jucăm în culorile Stelei, eu chiar am ţinut cu ei!" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 aprilie 2015

Viceprimarul din Tg. Mureş, Claudiu Maior, a declarat că înainte de a ţine cu echipa din localitate era un mare susţinător al formaţiei din Ghencea.

"O să vă zic ceva şi nu o să mă credeţi, dar vă spun că eu am ţinut cu Steaua, evident înainte de a deveni susţinătorul celor de la Tg. Mureş. Inclusiv culorile echipei sînt roşu şi albastru, la fel ca ale Stelei.

Eu cred că Steaua o să cîştige campionatul, pentru noi ar fi o minune să reuşim această performanţă. Noi nu ştim dacă vom bate CFR-ul, dar Steaua cîştigă sigur cu Oţelul", a spus Maior la DigiSport.

"Sîntem pe drumul cel bun, după a opta victorie din acest retur. Avem un lot valoros și putem să ne menținem sus. Mă uit că suntem departe de echipele din urma noastră. Mă uit și în sus și văd că diferența este de un punct. Dar presiunea este pe Steaua, noi vrem să ne menținem pe podium"
Liviu Ciobotariu, antrenor Tg. Mureş

151 era cotala casele de pariuri la începutul campionatului pentru ca ASA Tg. Mureș să cîștige ediția din acest a Ligii 1, aceeași cotă ca și Rapid sau FC Botoșani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.