Liga 1

Massone a explicat decizia de a-l readuce pe Ze Maria pe banca Ceahlăului: "Mă gîndeam că e nevoie de un șoc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 April 2015

După ce a revenit asupra deciziei de a-l demite pe antrenorul Ze Maria, acționarul Ceahlăului, Angelo Massone, a explicat într-un comunicat de presă hotărîrea.

"Am luat decizia de excludere a antrenorului Ze Maria doar pentru rezultatele negative obținute. Două victorii in 9 etape. Nici o victorie din cele 5 meciuri disputate acasă cu doar doua goluri din acțiune. Nimic de comentat cu privire la seriozitatea, angajamentul, competența și profesionalismul lui.

Mă gîndeam că e nevoie de un șoc. După ce am vorbit cu echipa, care se aliase în totalitate cu stafful tehnic și cu asociații mei, am decis să-i acord o altă posibilitate. Pe parte finaniciară fac următoarea precizare:

  1. Am preluat echipa în colaps financiar și în acest moment situația s-a îmbunătățit datorită profesionalismului și investițiilor noastre.

  2. Jucătorii au două salarii restante. Într-o săptămînă vor avea cel puțin un salariu și vor fi probabil cele mai bune luni din toată România. Nimeni nu mai are alibiuri sau scuze. Să salvăm echipa noastră. Hai FC Ceahlăul!
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.