Handbal

Condusă cu 6 goluri diferenţă, Dunărea Călăraşi a remontat senzaţional şi a cîştigat după aruncările de la 7 metri » Dinamo poate rata calificarea în semifinale

Articol de Marian Ursescu  —  Thursday, 16 April 2015

Incredibil meci făcut de Dunărea Călăraşi joi seară, în prima partidă din play-off-ul Ligii Naţionale masculine. Condusă în prima repriză cu 17-11 şi 17-12 la pauză, echipa pregătită de selecţionerul Aihan Omer a revenit senzaţional.

A egalat la 26 în minutul 51 şi a luat imediat conducerea. Spectatorii erau în delir, mai ales că Dunărea conducea cu 29-27 cu două minute înainte de final. Dinamoviştii au reuşit însă să se remonteze, au egalat şi au trimis meciul să se decidă după aruncările de la 7 metri.

Acolo, şansa le-a surîs iniţial tot alb-roşiilor, după ce Zaccaciurin a trimis pe lîngă la a treia aruncare. A urmat ratarea francezului Diaw şi suspansul continua. Şania a marcat cu mult noroc, iar Şandru a ratat, Dunărea avînd acum avantaj 1-0 la general.

Meciurile decisive pentru calificarea în semifinale vor avea loc însă în sala Dinamo, pe 6 şi 7 mai, dar Dinamo are de ce tremura. În sezonul regulat, Călăraşiul a cîştigat în deplasare cu 23-21.

Rezultate sferturi
CSM București-HCM Constanța 31-29
Știința Bacău-Minaur Baia Mare 23-19
Potaissa Turda-HC Odorhei 26-23

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.