Liga 1

Dezvăluirile lui Hagi despre presupusul "blat" cu Steaua: "Noi n-am făcut nimic. Pentru ei nu bag mîna în foc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 aprilie 2015

Gică Hagi a vorbit în premieră despre acuzele venite după victoria din Ghencea în 2013, scor 5-2, dar a oferit detalii şi despre conflictul pe care l-a avut cu Angelo Massone la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. 

"Eu nu bag mîna în foc pentru altul, dar noi n-am făcut nimic. Mă refer aici la acuzele de la acel 2-5 cu Steaua.

 Nu e problema mea ce a fost în curtea Stelei. Chiar tot timpul se întîmplă ceva cînd noi cîştigăm?Eu nu joc la pariuri, nu ştiu nimic. Ne iese pentru că noi muncim mult", a zis Hagi la Digi

...despre conflictul de la Piatra Neamţ: "Massone nu m-a lovit. A fost un om al dînsului, care m-a lovit ușor peste gleznă. Am fost atins, nu lovit. Eu le iau ca atare, nu am intrat în detalii, am zis că a fost la supărare. La Piatra Neamț, jucătorii erau fericiți și au vrut să facă hora pe teren, dar i-am oprit, le-am zis să fie calmi. Știu cum e cînd pierzi și ești supărat. Bucuria trebuie să fie măsurată.

Ei erau supărați și tot acuzau și înainte de meci. Nu mai spun ce am pățit în ultimele 10 minute, cu acel domn din spatele meu, tot al lui Massone. Ce mi-a zis și ce nu mi-a zis în italiană! Mă uitam și la un moment dat am început să-i vorbesc și eu în italiană, sa îl întreb ce are.

Noi jucam și am lăsat-o, am pus totul pe seama meciului. După aceea, în tot ce se întâmpla și eram nervos, i-am spus, poate puțin ironic, 'Bine ai venit în România!'. Punct."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.