Tenis

Atac frontal la o legendă a tenisului! Ilie Năstase propune să i se retragă toate trofeele: "A furat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 April 2015

Ilie Năstase continuă seria de atacuri asupra jucătorilor de tenis. După ce a spus de Simona Halep că nu este normală decizia ei de a nu participa la Fed Cup, acum fostul lider ATP mai face o victimă.

De această dată Andre Agassi a fost cel care a picat în gura lui Ilie Năstase. Americanul care a cîștigat 60 de turnee, dintre care opt de Grand Slam, dar a recunoscut că atunci cînd a fost jucător s-a dopat, lucru ce l-a făcut pe fostul tenismen român să răbufnească.

"Nu sînt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci cînd a făcut-o, nu acum. E o situație negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A cîștigat atîtea turnee și a recunoscut abia după.

Dacă eram în locul celor de la Federația Internațională de Tenis i-aș fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong?

E un sportiv care a furat. E ușor să recunoști după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a placut cum a jucat, dar dacă furi nu esti un campion", a spus Ilie Năstase, conform Calcio Web.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.