Liga 1

Lovitură de teatru în Liga 1! O echipă de top n-a primit licența pentru participarea în cupele europene: "Facem apel! E o tîmpenie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 aprilie 2015

Comisia de Fond a Sistemului Național de Licențiere a respins cererea de acordare a licenței UEFA grupării Astra Giurgiu.

Președintele Comitetului Director, Petre Buduru, a anunțat că va ataca decizia la Comisia de Apel. Gruparea finanțată de Ioan Niculae nu a îndeplinit criteriul financiar, conform manualului de licențiere, depunînd actele prin care dovedea achitarea datoriilor după expirarea termenului.

"E o tîmpenie ce au făcut cei de la Comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sînt anti-românisme, cu domnul Duru în frunte. Am venit cu documente în completare. E vorba de răutate aici, nu de altceva. Nu știu cine cîștigă?

Noi facem eforturi financiare și nu se iau în calcul documentele conform cărora ți-ai îndeplinit obligațiile financiare. Au spus că au fost aduse după termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30.

Cine putea deshidea banca la ora 8 să-i mulțumească pe ei? Sigur că noi am plătit pe la ora 9 și ceva. E inadmisibil ce modalitate au găsit. Au zis că trebuia să le aducem pînă pe data de 14, dar a fost Paștele pentru toată lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat.

Vom merge la apel, ce să facem. Nu e primul caz în care comisia pierde. Normal că avem șanse la apel. Sînt depuse în termen toate plățile, totul e în regulă. Am făcut dovada plății la toate, numai că au fost depuse după data de 14, cînd au spus ei", a zis Buduru pentru Mediafax.

Astfel, sînt mari șanse ca din sezonul viitor inclusiv locul 8 să ducă în Europa League. În acest moment Viitorul și FC Botoșani sînt aproape sigure de participarea în cupele europene.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.