Stranieri

Fabulosul Sînmărtean! Mijlocașul român a fost ales de un star din Premier League în echipa ideală: "Uitați-vă pe Youtube la el! E incredibil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 18 aprilie 2015

Lucian Sînmărtean este cu siguranță unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-a avut România, însă accidentările grave l-au împiedicat să ajungă la un club mare din Vest.

Chiar și așa , mijlocașul român a reușit să-i impresioneze pe jucătorii de la Utrecht, printre care și Michael Vorm, actualul goalkeeper de la Tottenham.

Acesta a fost invitat de Sky Sports să-și aleagă cel mai bun 11, iar portarul de 31 de ani a nominalizat 8 olandezi, dar și pe Lucian Sînmărtean.

"Este cel mai puţin cunoscut jucător din echipă. Am jucat alături de el la FC Utrecht. E un fotbalist român foarte talentat. Cînd era mai tînăr, era văzut ca fiind noul Gheorghe Hagi.

Are o tehnică incredibilă, calităţi incredibile, un dribling incredibil şi rapid, poate controla un întreg joc. Dacă aveţi timp, puteţi intra pe YouTube şi să vă uitaţi la Lucian Sînmărtean, este un jucător incredibil", şi-a explicat Vorm alegerea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.