Campionate

VIDEO Șah Luis Suarez, mat Lionel Messi! » Valencia a chinuit liderul, dar a plecat învinsă de pe Camp Nou: 0-2

Foarfeca lui Messi nu întîlnește plasa porții, dar argentinianul a marcat pe contraatac // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 18 aprilie 2015

După ce ”Pistolarul” a marcat în secunda 54, Bravo a parat penaltyul bătut de Parejo și a fost salvat apoi de bară. Leo, și el cu o bară din ”directă”, a risipit emoțiile la ultima fază.

Barcelona a trecut de un mare hop în cursa către titlu: 2-0 cu Valencia. Dar "liliecii" au chinuit-o teribil pe Camp Nou, întrecîndu-se în ratări uriașe în prima repriză. Golurile marcate la capetele meciului de Suarez și Messi plus paradele bravului Bravo au făcut diferența și țin Realul în spate.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trecuseră doar 54 de secunde cînd "Pistolarul", care a speriat miercuri Parisul, îl executase și pe Diego Alves. De 6 ani nu mai loviseră catalanii așa fulgerător în Primera! N-a fost însă o defilare, pentru că Valencia a dominat pînă la pauză.

A irosit ocazia egalării, la penaltyul făcut de Pique și bătut slab de Parejo (10). Paco Alcacer a nimerit apoi bara (34), iar Barca a ajuns în genunchi la pauză. Chiar și așa putea să intre cu 2-0 la cabine dacă Messi nu rata ținta dintr-o poziție ideală.

Noroc că "liliecii" au slăbit ritmul în partea a doua. Leo a înscris la ultima fază, norocos, singur cu Diego Alves, după ce tot el servise și o "directă" magică în transversală. A 50-a sa bară la Barca!

400 de goluriare Messi (cu cel din poarta Valenciei) pentru Barcelona în toate competițiile

18 ani și 7 luniau trecut de cînd Barcelona nu mai înscrisese în primul și ultimul minut în Primera

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.