Liga 1

VIDEO Portari de zile mari » Gaz Metan - Petrolul 0-0 a fost decis de evoluțiile celor doi goalkeeperi

Articol de Sebastian Culea  —  Sunday 19th of April 2015 12:00

Sub privirile lui Pustai, Pleșca a repetat minunea cu Mainz din 2011 și a apărat penalty-ul lui Vasilache, care putea decide meciul. Și Pecanha, celălalt goalkeeper-căpitan, a fost senzațional.

Ce meci a făcut, aseară, Răzvan Pleșca! Portarul care uimea, acum patru ani, în Europa League, împotriva nemților de la Mainz, a făcut show împotriva Petrolului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Le-a respins, pe rînd, șansele lui Ipsa, Vasilache ori Tchite. Iar cel de-al doilea, după ce a trimis pe lîngă rămas singur cu goalkeeperul ardelenilor, nu l-a învins nici din penalty (67). Și totul sub privirile lui Cristian Pustai, antrenorul care, în 2011, stătea pe banca Gazului!

Nici Pecanha n-a fost mai prejos. A scos tot și, mai ales, a respins ocaziile grozave semnate de Llullaku și Bekoe în ultimul sfert de oră, cînd oaspeții erau căzuți după ratarea penalty-ului și cartonașul roșu primit de Kronaveter. Sloven eliminat la doar două minute după ce intrase în teren pentru un cot în figură.

S-a terminat 0-0, scor chinuitor pentru ambele echipe. Rezultat păstrat și salvat de cei doi portari, adevărați eroi pentru Gaz Metan și Petrolul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.