Tenis

Presa canadiană a comentat gestul lui Dulgheru de la finalul partidei: "E clar!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 19 aprilie 2015

Presa canadiană notează că echipa României a ironizat-o pe Eugenie Bouchard la finalul meciului câştigat de Alexandra Dulgheru, scor 6-4, 6-4, în cadrul întîlnirii Canada - România din Cupa Federaţiei.

"Echipa română a salutat această victorie luînd-o puţin în derîdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strîngă mîna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sîmbătă, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mîna echipei sale iar compatrioţii săi au ignorat-o. Adevărata strîngere de mînă a fost mai degrabă seacă", a scris Radio Canada.

Și site-ul tenniscanada.com scrie despre gestul echipei române: "Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mîna cu Dulgheru la finalul partidei".

"După această victorie importantă contra lui Genie Bouchard, membrii echipei române au întins mîinile către eroina lor, Alexandra Dulgheru, înainte de a o evita şi a-şi trece mîinile prin păr. Captată de camerele de luat vederi, scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie de vineri, care a refuzat să strîngă mîna româncei la tragerea la sorţi", notează site-ul canoe.ca, citat de Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.