Liga 1

VIDEO Arbitraj catastrofal » Steaua a mai avut un penalty refuzat și a primit un gol din ofsaid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 20th of April 2015 12:00

"Centralul" Robert Dumitru le-a refuzat roș-albaștrilor un penalty clar, iar asistentul Bucsi n-a văzut ofsaidul de la primul gol al gălățenilor.

Steaua are motive să fie nemulțumită de arbitraj după meciul de aseară. În primul rînd, autogolul lui Latovlevici a venit după un ofsaid la Cernat. Acesta se afla puțin în fața fundașului stînga stelist în momentul în care Tavares l-a lansat.

VIDEO: Vezi AICI fazele controversate!

Faza a fost una grea, iar asistentul Bucsi din Covasna n-a ridicat fanionul. Totuși, acesta a văzut bine în minutul 48, cînd Țucudean a înscris dintr-o poziție de ofsaid la fel de mică precum cea care a dus la deschiderea scorului.

Apoi, în minutul 27, Prepeliță a fost faultat clar în careu de Dan Popescu. Fundașul stînga al Oțelului a intrat prin alunecare, din spate, fără a atinge mingea, dar arbitrul Robert Dumitru, tot din Covasna, a lăsat jocul să continue.

Peste 10 minute, roș-albaștrii au cerut iarăși penalty după o fază în care Miron a blocat cu mîna o minge trimisă cu capul de Țucudean. Totuși, aici distanța dintre cei doi a fost una foarte mică, iar "centralul" a decis că nu se impune lovitura de pedeapsă.

La fel a hotărît și în a doua repriză, în minutul 65, cînd Iancu a tras la poartă, iar mingea l-a lovit în cot pe Murgoci.

A fost și două decizii care au avantajat-o pe Steaua. Mai întîi, în minutul 51, Prepeliță ar fi putut să fie eliminat, dar s-a ales doar cu un cartonaș galben după o lovitură aplicată lui Hamroun, care întîrziase să dea mingea în afara terenului la o fază în care un stelist era căzut pe gazon.

Apoi, în minutele de prelungire, a dictat pînă la urmă penalty după un duel între Milea și Chipciu. Acesta a fost însă cel mai puțin clar dintre toate. Gălățeanul a pus o mînă pe mijlocașul stînga al roș-albaștrilor, însă căderea acestuia a fost una teatrală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.