Liga 1

VIDEO + FOTO Steliştii au petrecut la un botez după umilinţa cu Oţelul » Gâlcă n-a fost prezent, dar a venit Reghe și a fost aplaudat de toți jucătorii!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 aprilie 2015

Chiar dacă aseară au pierdut, jucătorii lui Costel Gâlcă au petrecut azi. Fotbaliştii au fost invitaţi la botezul celui de-al doilea copil al lui Alex Chipciu, Aria-Andreea. 

La evenimentul care are loc într-o locaţie de 5 stele din Bucureşti, pe lîngă colegi, a fost invitat şi fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, dar şi actualul, Costel Gâlcă. 

Al doilea n-a onorat însă cu prezenţa evenimentul, deşi iniţial anunţase că va veni. Sursele GSP susţin că antrenorul a declinat partciparea după ce-a aflat de prezenţa lui Reghecampf. Printre cei care au mers la petrecere se numără Paul Papp şi Raul Rusescu, ambii accidentaţi la meciul cu Oțelul, 1-2. 

Fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf, favorit pentru a prelua din nou echipa în vară, s-a alăturat și el petrecerii după ora 22, cînd a plecat de la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, "Tribuna Zero". Reghe a fost aplaudat de toți jucătorii cînd a intrat în local şi i s-a scandat numele minute în şir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.