Liga 1

O nouă accidentare după Steaua-Oțelul: "Are piciorul în ghips, va sta o lună!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 aprilie 2015

Oțelul a învins Steaua pe Arena Națională, scor 2-1, dar jocul a avut parte și de accidentări. În afara lui Raul Rusescu și a lui Paul Papp, care vor absenta pentru roș-albaștri pînă la finalul sezonului, un alt fotbalist va fi și el indisponibil.

E vorba de Lucian Murgoci, fotbalistul gălățenilor care a intrat pe teren în minutul 64 în locul lui Hamroun. Fundașul introdus de Florin Marin în repriza secundă a suferit o accidentare după un duel cu Gabi Tamaș. Stelistul l-a lovit involuntar și i-a provocat "oțelarului" o fractură de metatarsian.

Cristian Munteanu, președintele Oțelului, a dezvăluit că Murgoci are piciorul în ghips și va sta pe bară o lună de zile.

"Nu numai Steaua are răniți după meciul de duminică seară. Medicii au decis să-i pună piciorul în ghips lui Murgoci și va sta o lună de zile. Arbitrul a greșit în ambele părți. Steaua să tacă din gură.

A fost penalty la faza cu Popescu, dar nu a fost la Milea, care a primit și cartonașul roșu aiurea și nu îl vom avea etapa viitoare. Tamaș trebuia eliminat!", a spus Munteanu pentru Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.