Tenis

FOTO Jucătoarele echipei de Fed Cup s-au întors acasă: "Acum sîntem o forță"

+8 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 April 2015

Jucătoarele echipei de Fed Cup au revenit astăzi în țară, după ce au calificat România în Grupa I Mondială.

Fetele au aterizat pe aeroportul Henri Coandă și au susținut o conferință de presă la salonul prezidențial.

 "Este un rezultat frumos, pe care l-am dorit. Ne-am dus hotărîte și am cîștigat. Determinarea și dorința de a cîștiga au făcut diferența", a declarat Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei.

"Sîntem emoționate. A fost o atmosferă incredibilă la Montreal. Publicul a venit în număr foarte mare și ne-a ajutat să cîștigăm. A fost experiență unică și o atmosferă care ne-a ajutat.

Eram sigură că o să mă întrebați de momentul în care Genie Bouchard nu a vrut să dea mîna cu mine. A fost un moment ciudat. Ea mi-a zis că e o superstiție de-a ei și că nu a făcut-o la adresa mea. Mi s-a părut un gest lipsit de fair play, în contradicție cu Fed Cup.

Ne-am dorit foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Acum sîntem o forță și a ieșit bine. Acum ne bucurăm și vom vedea ce va fi", a spus Alexandra Dulgheru.

"A fost un meci foarte emoționant. Nu mă așteptam să joc cu Bouchard. Am avut o oră să pregătesc meciul. Echipa a fost incredibilă. Publicul a fost incredibil", a declarat și Andreea Mitu.

"Mulțumesc echipei că m-a protejat și m-a ajutat să mă recuperez după accidentare. Acum sînt 100% aptă. Vreau să le felicit pe Andreea și pe Alexandra pentru cum au evoluat. Este bine că am reușit să cîștigăm fără Simona Halep și fără Monica Niculescu.

Vom vedea ce va fi în Grupa Mondială. Acum nu ne gîndim cu cine vom juca", a declarat și Irina Begu.

"Dacă vom continua cu lucrurile pe care le facem acum și cu motivația pe care o avem, vom obținem rezultate foarte bune", a declarat și Raluca Olaru.

Citește aici: Au picat 3 din 7! Doar cu ele se bate România în Cupa Fed: care sînt posibilele adversare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.