Campionate

GALERIE FOTO Meciul groazei în Germania: un fotbalist riscă să-și piardă un ochi după ce a fost snopit în bătaie. Atenție, imagini dure!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 April 2015

Scene terifiante într-un cartier din Berlin, la finalul meciului disputat duminică între Berliner SC și Sparta Lichtenberg (2-2), în liga a 6-a.

Steven Dei-Kwarten, atacantul de 28 de ani al oaspeților, a fost bătut de zeci de suporteri ai gazdelor și s-a ales cu fractură de maxilar, de piramidă nazală și de orbită, din cauza căreia riscă să-și piardă ochiul drept.

Fotbalistul le-a răspuns suporterilor gazdă după ce tot meciul fusese victima scandărilor rasiste din tribune, informează Gazzetta dello Sport. A fost gestul care a provocat haosul.

Treizeci de fani au invadat terenul și au sărit să-l bată pe fotbalist. S-a format un meleu uriaș, în care s-au implicat și restul coechipierilor lui Steven. "Unul dintre agresori a avut un cuțit, dar noroc că băieții au reușit să-l blocheze", a povestit antrenorul oaspeților, Dragan Kostic.

În cele cîteva minute cît a durat pînă cînd 5 mașini de poliție au ajuns la fața locului, Steven Dei-Kwarten a fost înconjurat și bătut crunt, alegîndu-se cu multiple fracturi din cauza cărora medicii spun că riscă să-și piardă un ochi. Au fost reținute mai multe persoane, dintre care trei sînt acuzate de infracțiuni grave.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.