Liga 1

Începe scandalul înainte de finala campionatului de la Bucureşti » "Cu Steaua s-a putut, cu noi nu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 aprilie 2015

Primele contre dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş au început deja. Oficialii celor două echipe care se bat în acest sezon să cucerească titlul de campioană se duelează în declarații.

După ce reprezentanţii Stelei au solicitat Ligii ca meciul din etapa a 28-a cu Universitatea Cluj să fie mutat o zi mai devreme pentru a avea 24 de ore în plus de recuperare, ca și ASA, mureşenii au făcut o solicitare asemănătoare, dar au fost refuzaţi de oamenii lui Iorgulescu.

Narcis Răducan, preşedintele celor de la ASA, a cerut Ligii ca partida cu Viitorul din etapa 30 să se joace duminică şi nu sîmbătă cum era programat iniţial.

"Azi am primit un răspuns evaziv de la LPF că s-a stabilit programul de la sfîrşitul lunii martie şi nu mai poate fi schimbat, dar la Steaua s-a putut acum cîteva zile.

Vom insista mîine respectuos cu doleanţa noastră, să ne aliniem la timpul de recuperare al Stelei ţinînd cont că vom avea mai puţin de 3 zile pentru meciul cu Viitorul şi 350 de kilometri de făcut, iar ei joacă tot în București cu Dinamo în acea etapă".
Narcis Răducan, pentru GSP.RO

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.