Snooker

Cel mai penibil joc din istoria CM de snooker! Doi superjucători s-au făcut de rîs timp de o oră

Mark Williams, foto: snookerarena.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 aprilie 2015

Ceea ce trebuia să fie o încleștare de zile mari la CM de snooker s-a transformat într-un fiasco!

Meciul din primul tur dintre galezii Mark Williams, dublu campion mondial, și Matthew Stevens, dublu finalist de CM, a debutat cu un frame care va rămîne în istoria neagră a competiției. 

Dezastrul a fost vizibil din primele lovituri. Ambii jucători au ratat orice bilă, din orice poziție, timp de zeci de minute. Astfel, după 8 bile roșii introduse în buzunare, scorul era un neverosimil 15-2 pentru Mark Williams!

Au urmat faze de cascadorii rîsului, cu faulturi de începători, ratări în serie și o cascadă de snookere penibile în preajma bilelor colorate inferioare. Cei doi jucători s-au luptat pentru două poziții de snooker, iar frameul a fost adjudecat într-un final de Mark Williams, cu scorul de 44-19!

"Wow, un break de 6 puncte". Marius Ancuța, comentatorul de pe Eurosport 2, a fost nevoit să recurgă la ironie pentru a explica ce se întîmplă la masa de joc. De altfel, la un moment dat, chiar și galezii au zîmbit jenați de prestația lor la masă.

Cei doi jucători au cerut schimbarea bilei albe după frame, însă și cel de-al doilea frame a debutat o deschidere stîngace. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.