Liga 2

UPDATE FOTO EXCLUSIV Bătaie, calculatoare sparte și haos » Prima imagine cu biroul devastat de Vasile Şiman

Foto: Bogdan Fechită

Articol de Răzvan Luţac, Alin Grigore  —  Wednesday, 22 April 2015

Președintele Sportului Studențesc, echipă aflată în liga a  patra, Vasile Șiman, a fost protagonistul unor incidente la sediul Asociației Municipale de Fotbal din București.

Sursele GSP susțin că omul de afaceri s-a prezentat în această dimineață la sediul AMFB pentru a rezolva probleme legate de un jucător care ar fi evoluat suspendat într-o partidă de liga a patra, fapt din cauza căruia echipa sa a pierdut meciul la "masa verde".

Lucrurile ar fi degenerat, iar Vasile Șiman ar fi făcut dezastru într-unul dintre birouri. Una dintre victimele sale ar fi fost un angajat al AMFB, Costel Băntescu. De suferit a avut și unul dintre calculatoarele care i-au stat în cale patronului Sportului, obiectul fiind distrus.

Un martor a povestit pentru GSP exact cum au stat lucrurile: 

"Șiman susținea pe holurile AMFB că acest conflict ar fi plecat de la faptul că Băntescu nu l-ar fi informat că jucătorul său se afla în situație de suspendare.

Nu am fost în încăpere, însă cei doi s-ar fi îmbrîncit și împins, de pe birou a căzut o imprimantă și o pereche de ochelari. Băntescu ar fi fost cel care a chemat poliția, iar personajele implicate au dat declarații la Secția 20 de Poliție".

UPDATE 15:40

Biroul de presă al Poliției Capitalei confirmă incidentul: "Există o plîngere depusă la Secția 20 pentru loviri sau alte violențe și se fac cercetări". 

 

"Nu pot vorbi acum, sînt într-o ședință. Cum termin, vom vedea ce și cum" Costel Băntescu, întrebat de reporterul GSP dacă a existat o altercație între el și Vasile Șiman

"Nu, nu, nu, nu, nu s-a întîmplat nimic, n-a fost nici o problemă! Nimic!"
 Vasile Șiman

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.