Baschet

Reacţie oribilă a unui oficial de la Panathinaikos către arbitru!

Dimitris Giannakopoulos, preşedintele temperamental al lui Panathinaikos

Articol de Oana Duşmănescu  —  Thursday 23rd of April 2015 12:00

Un oficial al echipei Panathinaikos a ameninţat un arbitru, după meciul de Euroligă pe care grecii l-au susţinut pe teren propriu cu ŢSKA Moscova, 86-85.

Clubul elen a fost amendat cu 150.000 de euro de comisia disciplinară a competiţiei, după ce preşedintele Dimitris Giannakopoulos s-a năpustit în vestiarul arbitrilor, ameninţîndu-i grav pe aceştia, deşi meciul se încheiase şi echipa sa cîştigase la limită.

"O să vă omor, nu mai plecaţi din Grecia în viaţă! Vă promit asta - vă omor pe toţi, vă omor familiile! O să vă f.. familiile, soţiile, copiii chiar în faţa voastră!", a urlat Giannakopoulos la arbitrii Recep Ankarali (Turcia), în care a aruncat şi cu o lumânare decorativă, Sreten Radovici (Croaţia) şi Damir Javor (Slovenia).

Cei trei oficiaseră meciul al treilea din sferturile de finală ale Euroligii, scor general 2-1 pentru baschetbaliştii ruşi. Aseară a avut loc cea de-a patra partidă.

Amenzi repetate

În foaia de joc completată de arbitrii agresaţi cu aventurile de la vestiare, aceştia au consemnat că în cele două minute în care Giannakopoulos s-a dezlănţuit, nici poliţia, nici alte forţe de securitate nu au fost prezente pentru a le lua apărarea.

Ieşirea preşedintelui nu a fost singurul motiv de amendă pentru clubul elen. Panathinakos a mai fost pedepsită pentru incidente repetate provocate de fani  - amenzi de 10.000 de euro pentru aprinderea torţelor în arenă, 12.000 de euro pentru folosirea laserelor şi 8.000 de euro pentru aruncarea unor obiecte pe teren.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.