Liga 1

Situație delicată pentru CCA înaintea partidei Steaua - ASA » Cine fluieră decisivul: Hațegan, Petrescu, Balaj sau varianta surpriză?

Fotomontaj Lucian Alecu / GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 April 2015

Dintre cei 7 "centrali" de pe lista FIFA, 3 sînt excluși din start pentru diverse motive, iar favoriți pentru a "decide" titlul rămîn Hațegan, Petrescu și Balaj.

Gazeta Sporturilor de astăzi face o analiză amănunțită și explică argumentele pro și contra pentru fiecare "fluieraș" candidat să conducă cel mai important meci al finalului de sezon.

Există și o soluție surpriză, un arbitru cu o ascensiune incredibilă mai ales în acest retur, dar care nu se află încă pe lista FIFA. Este văzut de mulți specialiști drept o soluție. Detalii, în Gazeta Digitală!

Gazeta a întrebat 4 foști arbitri FIFA care ar fi cel mai indicat arbitru pentru Steaua - ASA, află de pe platforma digitală ce au răspuns aceștia!

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Diferențe uriașe între Steaua și ASA. Echipa care o face pe campioană să tremure e de 500 de ori mai ieftină!

✓ FRF pregătește lansarea "Luceafărului" modern » Gică Hagi și Mircea Sandu desființează inițiativa venită de la "Casa Fotbalului"

✓Coincidență spectaculoasă! Altă ASA, aceeași situație

✓Povestea atipică a lui Bogdan Mitrea, fundașul golgeter al Ligii 1, refăcută de antrenorul care l-a descoperit și format: "Are caracter nemțesc"

✓ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.