Tenis

VIDEO Dulgheru despre cum a plănuit revanșa după gestul lui Bouchard: "Am stabilit seara la masă! A fost o coordonare perfectă" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 aprilie 2015

Alexandra Dulgheru a povestit cum a pregătit revanșa față de Eugenie Bouchard, după refuzul canadiencei de a da mîna cu ea la tragerea la sorți pentru Cupa FED.

"Eu am fost surprinsă de incident, dar a zis că e o superstiție. Imediat, gestul a luat amploare, mai ales pe facebook. Federația canadiană mi-a cerut scuze și mi-a spus că nu îi reprezintă gestul făcut de Eugenie.

Seara la masă am vorbit cu toții și a fost ceva colectiv. Am stabilit ca dacă o bat să fac așa, n-a zis cineva anume. Nu voiam să-i fac ei direct asta pentru că era urît și puteam fi amendată, dar dacă o făceam între noi n-avea nimeni ce să spună.

Cum am terminat m-am dus direct la echipa mea cu intenția clară de a da mîna cu ei, am întins brațul de la jumătatea drumului. A fost o coordonare perfectă, am vrut să dau mîna cu ei iar ei s-au retras și au făcut și niște fețe...

A fost bine pentru noi, s-a vorbit peste tot de gestul lui Bouchard, a fost foarte criticată și a avut moralul scăzut la al doilea meci, cu Andreea Mitu", a declarat Dulgheru la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.