Diverse

FOTO "Bătaie" pe femei în vestiarul Realului » S-a scris că e cu Ronaldo, dar a cucerit-o un alt jucător al madrilenilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 aprilie 2015

Javier "Chicharito" Hernandez a adus calificarea lui Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor cu reușita sa din returul cu Atletico de miercuri seară (Detalii AICI).

Una dintre cele mai fericite persoane a fost iubita mexicanului, Lucia Villalon, angajată a televiziunii clubului madrilen, Real Madrid TV.

Despre Lucia, presa a scris în trecut că este iubita lui Ronaldo, pentru că jurnalista s-a pozat cu Cristiano după ce acesta s-a despărțit în iarnă de iubita sa, Irina Shayk. Spanioloaica s-a pozat cu starul portughez cînd acesta a cîștigat Balonul de Aur și a postat imaginea pe instagram, iar presa mondenă din Peninsulă a tras imediat concluzia că cei doi sînt împreună.

De fapt, frumoasa brunetă avea o altă pasiune, fiind îndrăgostită de colegul lui Ronaldo, Javier Hernandez. Cei doi au fost văzuți ulterior împreună și pozați de paparazzi.

"Multă muncă perseverență și curaj... Mereu mîndră de tine! (Deși știai deja...)" a fost mesajul Luciei pe twitter pentru Chicharito.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.