Liga 1

Ajutor pentru steliști: ”Sîgur luăm cel puțin un punct cu ASA Tg. Mureș”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 aprilie 2015

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a vorbit despre confruntarea cu ASA Tg. Mureș din care că echipa sa poate obține cel puțin un punct.

"I-am studiat foarte bine. Dacă noi aveam acum 35 de puncte, probabil că abordam diferit acest joc. Acum și ASA are nevoie de puncte așa că vom fi echilibrați. Vom avea sigur o strategie anume din punct de vedere al jocului. Sînt sigur că ne vom întoarce cu minim un punct din această deplasare", a declarat Edi Iordănescu.

Tehnicianul echipei gorjene este convins că meciul va fi dificil, avînd în vedere că ASA este singura echipă din Liga 1 neînvinsă pe teren propriu în retur: "Vom întîlni un adversar foarte motivat, foarte determinat. Sîntem conștienți că ne așteaptă un joc foarte greu împotriva unei echipe care are nu doar multă calitate, dar și jucători cu multă experiență, jucători care știu să gestioneze astfel de jocuri.

Teoretic, e cea mai dificilă deplasare din acest sezon pentru că toate jocurile de acasă în acest retur Tîrgu Mureș le-a cîștigat, în plus își joacă șansa la titlu. ASA traversează o perioadă foarte bună, în special din punct de vedere mental, pentru că să recuperezi 12 puncte față de Steaua nu este deloc ușor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.