Liga 1

Decizia Înaltei Curţi cu privire la marca "Steaua" » Gigi Becali mai are o singură şansă pentru a recupera sigla

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 April 2015

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins ca nefondată contestaţia în anulare formată de SC FC Steaua Bucureşti SA (clubul lui Gigi Becali) împotriva deciziei din 3 decembrie 2014, care stabilea că marca Steaua aparţine Clubului Sportiv al Armatei.

Decizia luată azi de ÎCCJ este irevocabilă. Acum, singura şansă ca echipa lui Gigi Becali să mai poarte vechea siglă este licitaţia organizată de CSA, care va avea loc după evaluarea mărcii.

Steaua a fost reprezentată azi la audieri de avocatul Gheorghe Piperea şi de preşedintele clubului Valeriu Argăseală, care la ieşirea din sală erau foarte optimişti.

”Am învins. Le-a respins contestația în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învățat să o folosească gratis și nu se mai poate așa. S-au folosit pînă acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanța să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor. Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare și după, va fi scoasă la licitație. Ei niciodată nu au fost interesați să negocieze pentru a li se sublicenția marca” Florin Talpan, juristul MApN, la Digi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.