Liga 1

Primul jucător care a anunţat că pleacă dacă CFR nu îşi ia punctele înapoi: "Nu merg în Liga a 2-a"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 April 2015

Mario Camora a criticat arbitrajul lui Ovidiu Haţegan din meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, scor 0-0. Fundaşul a anunţat că în cazul în care echipa nu îşi ia punctele înapoi, e gata să plece în vară. 

"Am avut două penalty-uri clare. Am jucat foarte bine, formidabil chiar. Mă bucur mult că am făcut un joc bun. Dacă ne dădeau două penalty-uri în prima repriză altul era rezultatul. Meritam cele 3 puncte azi. Noi ne facem treaba în continuare şi sperăm să ne luăm punctele înapoi. E bine pentru noi că am jucat bine azi. E trist că ne-au luat punctele făcute pe teren. Dacă ne dau punctele înapoi rămîn, altfel vreau să plec, nu merg în Liga a 2-a", a zis Mario Camora la LookTV. 

Ciprian Deac a comentat şi el situația: "Am pierdut 2 puncte. Am fost echipa mai bună. Am presat, am jucat în jumătatea lor de teren. Îmi pare rău că nu am cîştigat. N-am avut intenţa de a-l lovi pe Gavrilă. Plăcerea de a juca fotbal ne motivează. Asta se vede în teren. Formăm un grup puternic. Sîntem echipa de pe locul 5. Eu cred că vom primi punctele înapoi". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.