Liga 1

Lui Stoican i s-a strigat din nou demisia! Antrenorul a replicat: "M-am obişnuit cu asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 aprilie 2015

Flavius Stoican nu e mulţumit de jocul lui Dinamo din remiza cu CFR, scor 1-1, însă speră ca pe viitor evoluţiile jucătorilor săi să fie din ce în ce mai bune. 

"Am făcut o partidă modestă, n-am fost agresivi deloc, am pierdut multe dueluri, dar per total e un rezultat echitabil. Speram totuşi la altceva după ce am văzut la ultimele antrenamente. Bilinski îşi doreşte să marcheze, vor veni şi momente fericite pentru el" Stoican la finalul jocului, la Look.

...despre faptul că i s-a cerut demisia: "M-am obişnuit să mi se strige demisia de la începutul meciului. Jocul nostru nu merge, suportăm aceste acuze, dar mergem înainte, n-avem ce să facem".

...despre şedinţa cu jucătorii:  "Am avut o discuţie cu ei sper să ne iasă mai multe pe viitor. Le-am zis că a fost doar un meci, capul sus şi să mergem înainte. Moralul ne va creşte dacă vom reuşi să cîştigăm un meci. Mergem să scoatem un rezultat bun la Tîrgu Jiu. Ne va aştepta însă un meci foarte greu dată fiind situaţia în care se află echipa gazdă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.