Liga 1

Comentariu de Cătălin Popescu » Armata și victoria ei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 April 2015

"Am învins! Nu mai au ce să facă! E o victorie importantă!".

Avînd în vedere că declarația aparține unui locotenent-colonel din Armata Română, unul care activează în MApN, ai zice că am reușit să-i blocăm pe ruși pe malul Prutului sau pe bulgari la Dunăre sau măcar niște rechini rătăciți pe litoralul românesc.

Da' de unde?! Florin Talpan, juristul MApN, vorbește despre procesul pe care l-a cîștigat împotriva clubului Steaua în ceea ce privește marca. Declarația a fost făcută pentru DigiSport după ce ÎCCJ a respins contestația în anulare a steliștilor.

Sigur, dreptatea e de partea dumnealui, așa s-a pronunțat justiția, dar entuziasmul domnului Talpan e de neînțeles, mai ales acum, într-un moment în care Europa fierbe în așteptarea războiului. Sau poate că Armata Română va pune pe uniformă sigla Stelei pentru că refuz să cred că MApN-ului îi arde acum să creeze o echipă de fotbal pe care să o finanțeze, așa cum a fabulat același Talpan.

Cum să facă să se întîmple acest lucru cînd din ce în ce mai multe state UE măresc bugetul pentru apărare? Și pentru ce să ai o echipă de fotbal fără drept de a evolua vreodată în Europa?! De fapt, planul e simplu: Gigi, finanțator al Armatei.

"Ne gîndim serios să cerem despăgubiri pentru că s-au folosit de marcă ilegal. Oricum, dacă nu ne facem echipă, vom organiza o licitație și marca o va lua cine oferă mai mult", a mai spus Talpan.

O singură întrebare se mai impune: de ce procesul a început în 2011 și nu în 2003, cînd Becali a luat Steaua? Pînă acum 4 ani marca a fost folosită tot ilegal sau atunci cînd se închid ochii se consideră că e legal?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.