Tenis

Cîştigă Simona Halep primul turneu de Mare Şlem după cel mai bun început de sezon din carieră?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 April 2015

Simona Halep a impresionat în acest an şi după turneul de la Stuttgart a revenit pe locul secund în lume, depăşind-o pe Maria Şarapova.

Românca a profitat şi de parcursul mai modest al Şarapovei în ultimele turnee, eliminată mai mereu în fazele incipiente ale turneelor la care a participat.

Însă după acest început excelent de sezon cu trei turnee cîştigate, Halep se gîndeşte şi la primul Mare Şlem din carieră şi unde se poate impune dacă nu la Roland Garros, acolo unde s-a impus şi la junioare?

Simona poate profita la Openul Franţei şi de forma mai scăzută a celorlalte jucătoare, inclusiv cele din top 10 precum Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Ana Ivanovici sau chiar şi Maria Şarapova.

Evident, Serena Williams va fi prezentă la Paris, dar Roland Garros este cel mai slab turneu de Mare Şlem pentru jucătoarea americană, aici cîştigînd doar în două rînduri, în 2002 şi în 2013.

În aceste condiţii, cu adversarele în formă mai slabă şi cu Serena Williams la un nivel mai scăzut la Paris, se poate impune Simona Halep pentru prima oară la un turneu de Mare Şlem?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.