Liga 1

Anunţ de ultimă oră! Plecări şoc din "Ștefan cel Mare" » S-au despărţit de Dinamo în această după-amiază!

Ionuț Negoiță, alături de Constantin Anghelache și Flavius Stoican, foto: GSP

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  luni, 27 aprilie 2015

Ultimele rezultate ale lui Dinamo lasă urme nu doar în rîndul jucătorilor, cît și în cel al conducătorilor.

Constantin Anghelache a decis să plece de la Dinamo, iar totul a devenit oficial în această după-amiază! Acesta a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo.

După  Anghelache, GSP.RO a aflat că și Daniel Stanciu a părăsit funcţia ocupată la club după ce a reziliat contractul de comun acord. 

Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al clubului, a comentat pentru GSP.RO ultimele informaţii: "FC Dinamo anunţă că a încetat raporturile contractuale cu domnii Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu. Le mulţumim pentru ceea ce au făcut la club"

De ce au plecat de la Dinamo

Surse apropiate clubului susţin că celor doi li s-au reproşat "lipsa rezultatelor şi pasarea responsabilităţii". Nu a fost trecută cu vederea nici că Dinamo a ajuns acum pe 8 după ce în iarnă existau promisiuni că echipa "va termina pe 3, dacă nu pe 2"

Dinu Gheorghe la Dinamo?

De asemenea, sursele GSP susţin că o variantă pentru preluarea postului de preşedinte al clubului este chiar Dinu Gheorghe. Acesta este liber de contract după scurta perioadă petrecută la Rapid. Atunci s-a ocupat de transferuri, dar nu a mai semnat pînă la urmă cu giuleştenii.

Ce se va întîmpla cu Dănciulescu

O altă întrebare care se pune acum este situaţia lui Ionel Dănciulescu. Anumite afirmaţii ale fostului mare jucător au deranjat săptămîna trecută, dar o decizie în acest sens se va lua în cel mai scurt timp. Totuşi, ţinînd cont de perioada petrecută la club în ultimii ani este posibil ca Danciu să rămînă la club.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.