Liga 1

Dorinel out! » Cine va fi noul antrenor al Astrei: "Ei sînt armata mea, eu sînt căpitanul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 aprilie 2015

Dorinel Munteanu a fost demis de la Astra, după ultimele rezultate, 6 meciuri fără victorie.

15:50

UPDATE Președintele Comitetului Director al Astrei, Petre Buduru, a explicat pentru Mediafax care au fost motivele alegerii lui Șumudică pe banca Astrei: "Dorinel Munteanu şi-a dat demisia ieri şi am zis noi că Şumudică este cea mai bună soluţie. A mai fost la noi, cunoaşte echipa, o preia din mers. El va fi antrenorul până la finalul acestui campionat, bineînţeles cu opţiune de prelungire. Obiectivul este clasarea pe un loc pentru Liga Europa".

13:45

UPDATE:  Dorinel Munteanu a confirmat pentru Digisport informația demiterii sale: "Da, este adevărat, mi-am dat demisia de la Astra. Nu este momentul acum să fac alte comentarii. Veţi afla mai multe la momentul potrivit".

Știrea inițială

Marius Șumudică i-a luat locul lui Dorinel pe banca deținătoarei Cupei României și a anunțat că a s-a înțeles cu oficialii echipei. Mai rămîne doar ca actele să fie semnate.

"Am semnale că astăzi mă vor contacta cei de la Astra. M-a sunat cineva și mi-a spus că se gîndesc să-l schimbe pe Dorinel și să mă pună pe mine", declarase în primă fază Marius Șumudică pentru GSP.ro

Ulterior, Șumudică a confirmat informația în direct la Dolcesport :

"Am bătut palma! Nu m-a interesat partea financiară. Știu cum stau lucrurile acolo, știu jucătorii.
Am vorbit și cu domnul Buduru. Am obiectiv calificarea într-o cupă europeană. Dacă se vor înțelege cu Dorinel, azi voi avea primul antrenament.

Ei sînt armata mea, eu sînt căpitanul. Mi-a fost greu să stau acasă. Într-un final sper să ne bucurăm pentru o calificare în cupele europene. Nu mi s-a cerut special o calificare, însă mi-au spus că e ok dacă voi reuși. Dacă ne vom califica în cupele europene probabil că voi rămîne acolo și din vară".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.