Liga 1

Kamil Bilinski aplaudă victoria lui ASA de aseară: "Sper să ia campionatul! E bine că Steaua a pierdut înainte de meciul cu noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2015

Dinamovistul Kamil Bilinski e pregătit pentru derby-ul cu Steaua de duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi, Look și liveTEXT pe GSP.RO.         

"Mai sînt două zile pînă la un meci foarte important pentru noi și pentru fani. Normal că sîntem motivați, este un meci special pentru istoria lui Dinamo. E bine pentru noi că Steaua are probleme acum, că nu a avut rezultate bune.

Va fi un meci total diferit, e unul special, un derby. Sper să cîștigăm, ar fi foarte bine pentru istoria lui Dinamo și pentru suporteri", a declarat Biliniski.

...despre înfrîngerea Stelei cu ASA: "Pentru mine nu a contat cine a cîștigat dintre Steaua și ASA Tîrgu Mureș, dar pentru echipă e important că Steaua a pierdut ultimele meciuri. Sper ca Tîrgu Mureș să cîștige campionatul, dar vom vedea ce se va întîmpla. E normal ca suporterii dinamoviști să fie de aceeași părere și să le țină pumnii celor de la Tîrgu Mureș. Ultimele cinci meciuri vor fi foarte interesante".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.