Liga 1

Dezvăluiri din vestiar » Cum s-a transformat Steaua într-o formație nepregătită și lipsită de agresivitate: ”Ne sufocăm!”

N'Doye a fost mereu cu un pas înaintea steliștilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday 1st of May 2015 12:00

Jucătorii se plîng de calitatea antrenamentelor. În meciul cu agresiva ASA, roș-albaștrii nu au luat nici un cartonaș și au fost dominați fizic în duelurile cu mureșenii.

Julian Jimenez "reușește" să confirme valoarea lui Thomas Neubert. Preparatorul fizic spaniol pe care l-a adus Gâlcă în Ghencea pe postul germanului cu care colabora Reghecampf a schimbat mult în rău echipa.

Iulian Miu, fost fundaș al roș-albaștrilor la finalul anilor '90, dezvăluie realitatea din vestiarul stelist: "Am avut discuții cu cîțiva jucători de la Steaua. Toți mi-au spus că nu fac antrenamente fizice, că pregătirea nu îi ajută deloc și se sufocă în timpul jocurilor". Afirmația lui Miu de la DolceSport completează imaginea unei formații sleite de puteri.

Gazeta a mai scris recent despre metodele diferite ale lui Jimenez, a cărui strategie exclude antrenamentele fizice obișnuite.

Cuplul Reghecampf-Neubert proceda exact invers, punea accent pe muncă grea și unii dintre jucători se transformaseră vizibil din punct de vedere fizic în cei doi ani de lucru cu ei.

Latovlevici și Chipciu deveniseră musculoști din niște tipi firavi și întreaga echipă își domina adversarele cu forța și cu agresivitatea uimitoare.

Partida cu ASA a ilustrat schimbarea de pregătire și de atitudine. Într-un meci foarte tensionat contra unei echipe dintre cele mai "rele" din campionat, steliștii au acceptat cuminți înfrîngerea.

Nu au luat nici un "galben" și au pierdut duelurile cu jucători mai în vîrstă și măcinați de accidentări, precum N'Doye și Gabi Mureșan.

"Pregătirea fizică e problema Stelei, ea oferă explicația pentru forma slabă a echipei în meciurile din 2015"
Iulian Miu

"E inadmisibil ca jucători profesioniști, oameni cu prezențe în cupele europene și în meciuri internaționale, să apară pe final de sezon ieșiți din formă!"
Ilie Dumitrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.