Liga 1

N'Doye a făcut spectacol după victoria cu Steaua: ”Gigi nu-mi răspunde la telefon, măăăă!” :D

Ousmane N'Doye

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2015

Chiar dacă a fost huiduit pe toată durata meciului cu Steaua, scor 1-0 pentru ASA, Ousmane N'Doye a fost reținut minute bune la ieșirea din stadion de fanii campioanei.

Mijlocaşul celor de la Tg. Mureş a stat atît de mult pentru poze şi autografe, încît colegii săi şi-au pierdut răbdarea şi i-au cerut să se grăbească. "Ce vrei să fac, mă, dacă toţi vor să facă poze? Pierd avionul, plecaţi voi. Eu vin cu un jet privat!", a fost reacţia lui N'Doye.

Gigi îl ignoră

În timp ce fanii Stelei îşi făceau poze cu el, N'Doye a scos din buzunar telefonul mobil pentru a vorbi cu un apropiat. Unul dintre suporteri a reacţionat imediat: "Sună-l pe Gigi!". "Nu răspunde, măăăă!", a replicat jucătorul rîzînd. N'Doye e un fan declarat al lui Becali, avînd numele său scris pe ghetele de joc şi poza sa la profilul de WhatsApp.

Cadou pentru Andra

Ousmane i-a transmis la finalul partidei un mesaj cîntăreței Andra: "Măruță (n.r. - soţul acesteia), să nu fii supărat. Andra, piesa ta ne place foarte mult. Vreau să-ți fac un cadou. Te rog, sună pe mine!". Jucătorului lui ASA se referea la ultima piesă a cîntăreţei, "Avioane de hîrtie".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.