Tenis

Simona Halep a vorbit despre ce ar alege între a fi lider WTA şi a cîştiga turnee » Românca a prefaţat turneul de la Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 mai 2015

Simona Halep, 23 de ani, va juca în primul tur al turneului de la Madrid împotriva franţuzoaicei Alize Cornet, 25 de ani, aflată pe locul 28 în ierarhia WTA. Românca a prefaţat turneul din capitala Spaniei imediat după tragerea la sorţi.

"Anul trecut am jucat foarte bine aici şi mi-ar plăcea ca și anul acesta să fie la fel, dar nu e uşor. E un turneu foarte dificil. Voi vedea cît de departe pot să ajung. E un turneu special pentru mine. Aici am jucat anul trecut prima mea mare finală (n.r. pierdută cu Șarapova), înseamnă mult pentru mine", a spus Simona, conform cotidianului spaniol AS.

Românca a vorbit şi despre i se pare mai important, să fie liderul WTA sau să cîştige turnee: "Pentru mine clasamentul nu e important. Mult mai important e să cîştig partide şi turnee. Totuşi, înseamnă mult pentru mine că am revenit pe locul 2 WTA. Visez să cîştig un turneu de Grand Slam şi să ajung numărul unu modial într-o zi, dacă se poate. Însă pentru moment nu mă gîndesc la asta, pentru că nu vreau să pun presiune".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.