Box

Masculi alfa » Meciul secolului reaprinde dușmănia dintre Floyd Mayweather și Mike Tyson

Articol de Oana Duşmănescu  —  Saturday 2nd of May 2015 12:00

Marea confruntare de duminică dimineaţa, de la Las Vegas, reactivează duşmănia dintre Mayweather și Tyson, care nu se suportă de aproape 15 ani, de la un incident care a necesitat intervenția poliției

Înaintea meciului de duminică dimineață, cînd îl va avea ca adversar pe filipinezul Manny Pacquiao, Floyd Mayweather declarase că el este un boxer mult mai bun decît marele Muhammad Ali. Un alt fost campion mondial, Mike Tyson, a apărut miercuri la conferința de presă și a intervenit în apărarea lui Ali, spunînd că Mayweather nu este altceva decît "un omuleț slab și foarte speriat".

Au fost prieteni

Un apropiat de-ai lui Tyson a dezvăluit că vorbele tăioase ale fostului pugilist își au rădăcina într-un conflict mai vechi dintre Iron Mike și Money Mayweather. În anul 2001, se pare că Mayweather a fost cel care a pus-o pe o femeie să declare la poliție că Tyson a răpit-o și a agresat-o sexual. După aceste acuzații polițiștii i-au răscolit casa lui Tyson, căutînd femeia sau măcar dovezi ale trecerii ei pe acolo. În cele din urmă, nici Tyson, nici Mayweather nu au fost puși sub acuzare după acea întîmplare dubioasă.

Se pare că acum 14 ani, Mayweather a acționat din gelozie. S-a înfuriat că Pamela McGregor l-a părăsit în favoarea lui Tyson și asta l-a făcut să alerteze poliția și să susțină că fata respectivă a fost răpită. Înainte de acest eveniment, Mayweather era unul dintre musafirii obișnuiți ai lui Tyson, acasă la acesta, în Las Vegas.

Gala va fi transmisă în direct mîine dimineață, începînd cu ora 04:00, pe Dolce Sport și Pro TV. Meciul Mayweather-Pacquiao va începe în jurul orei 06:00

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.