Liga 1

VIDEO Cadou pentru antrenor » Chiajna speră să rămînă în Liga 1, după victoria cu 1-0 în fața Pandurilor

Mihai Dina

Articol de Cătălin Popescu  —  sâmbătă, 02 mai 2015

Chiajna a cîștigat de ziua lui Marius Baciu, care a împlinit ieri 40 de ani, a ajuns la 34 de puncte, pe locul 11, chiar în spatele gorjenilor, și continuă să spere că va evolua în Liga 1 și la anul

Cu Șumudică, Chiajna pierdea greu, iar remiza era o obişnuință pentru ea. Cu Baciu, ilfovenii țintesc mereu victoria, dar foarte greu pun mîna pe ea. De partea cealaltă, gorjenii alternează meciurile extraordinare cu cele execrabile. Aseară, ambele formații au țintit trei puncte pentru mai multă liniște în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

Concordia a riscat mai mult în startul partidei, dar fără a-și crea ocazii clare. Serediuc a avut un șut, însă Mingote a respins fără emoții (16). Gorjenii au arătat însă ca o echipă sigură pe ea, care a pus stăpînire pe mijlocul terenului și a trecut la conducerea jocului, însă Nistor și Roman s-au precipitat în situații bune.

Click aici pentru VIDEO!

Apoi, pentru Pandurii lucrurile s-au complicat aiurea. Nistor a lovit fără minge, iar arbitrul l-a trimis la vestiare cu 8 minute înainte de pauză. Ilfovenii însă n-au presat și pînă la finele primei reprize oltenii au fost cei care au ratat în două rînduri, prin Răduț (42) și Roman (45).

În partea a doua însă, diferența numerică a început să se vadă. Baciu a riscat cu două vîrfuri, aruncîndu-l în luptă și pe Dina, lîngă Pena. Cei doi au și creat faza care a dus la modificarea tabelei.
Pena l-a găsit în careu pe Dina, iar acesta a șutat cu sete, păcălindu-l pe Mingote. Cu sacii în căruță, gazdele n-au mai forțat deloc. Pandurii au mai avut cîteva tentative de a egala, însă fără a-și crea ocazii clare de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.