Liga 1

Doar primul inel va fi deschis? 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre Național Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 mai 2015

Arena Națională este din nou gazdă pentru derby-ul dintre Dinamo și Steaua. Cele două echioe urmează să joace în campionat, duminică, de la ora 21:00, în direct pe Digisport 1, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Toți suporterii care vor fi prezenți pe Arena Națională trebuie să știe 3 lucruri:

1.Doar primul inel deschis!
Derby-ul de mîine ar putea să aibă parte de peste 25.000 de spectatori. Pînă aseară se vînduseră în jur de 5.000 de bilete, la care se adaugă cele 8.000 oferite deja ultraşilor "cîinilor", care e de aşteptat să umple întreaga peluză rezervată lor. Galeriile Stelei vor boicota şi acest meci. Cel mai probabil va fi deschis doar primul inel.

2. Gazonul e perfect
Dacă în anii trecuţi Arena Naţională a suferit din cauza stării suprafeţei de joc, acum lucrurile din acest punct de vedere stau excelent. Terenul arată perfect, a fost tuns în cursul zilei de ieri, iar calitatea gazonului e apreciată de ambii antrenori. Stoican a lăudat terenul după derby-ul cu Rapid, în timp ce Gâlcă a salutat decizia de a se disputa jocurile Stelei acolo: "Gazonul este ireproşabil, cred că e cel mai bun din Liga 1".

3. Nu va ploua
La Steaua - ASA a fost nevoie să se tragă acoperişul fiindcă a plouat în Bucureşti, însă nu la fel vor sta lucrurile şi mîine. Conform progozei meteo, vremea va fi frumoasă duminică în Capitală, iar la ora meciului temperatura se va situa în jurul valorii de 17-18 grade. Şansele de precipitaţii sînt sub 5 la sută.

Ce subiecte puteți citi în ediția exclusiv print de azi:

✓Soarta titlului se decide în ultimele 5 etape » Steaua are un avantaj în duelurile care vor înclina balanța pe finalul returului

✓Cele mai tari ponturi din Anglia și sînt în ziarul de azi! Mizează pe noi și cîștigă!

✓Povestea carierei sportive a lui Bruce Dickinson de la Iron Maiden

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.