Liga 1

Cârțu a trecut la blesteme! Reacție șocantă a tehnicianului: ”Așa cum zice Salam”

Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 mai 2015

Sorin Cârțu, antrenorul celor de la CS U Craiova, și-a criticat dur jucătorii după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-2.

”Am întîlnit un adversar cu o agresivitate bună căruia nu i-am făcut față. Mă îngrijorează fazele fixe. Sînt surprins de neparticiparea domnului Băluță la faza primului gol sau a lui Bawab. Le-am arătat pe video jocul cu Rapid, am analizat fazele.

Atît trebuia să facă domnul Băluță, să vină unde i-am spus. Explicațiile jucătorilor? Astea trebuie date în teren. S-ar putea să fie dezamăgiți de neparticiparea în Europa, dar ei tot ar trebui să-și arate talentul pe teren”, a spus Sorin Cârțu la DigiSport.

Cîrțu a explicat și motivul pentru care nu l-a convocat pe Frăsinescu, după ce fundașul a greșit decisiv la meciul cu Brașov, 0-1: ”Tîrnăcop e accidentat, are pubalgie, la fel și Achim sau Curelea. Iar în locul lui Frăsinescu am ales alți jucători, pentru că a făcut multe greșeli”

Reacție șocantă la discuția despre blaturi

Tehnicianul celor de la CS U și-a pierdut cumpătul în momentul în care reporterul DigiSport l-a întrebat despre acuzele de blaturi de la ultimele meciuri ale echipei sale. Cârțu a avut o reacție suburbană pentru care ar putea să fie sancționat în zilele următoare de Comisia de Disciplină: ”Așa cum zice Salam: cine a făcut blat să își ia sicrie și lumînări, iar cine acuză și nu are probe, tot sicrie și lumînări”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.