Liga 1

Flavius Stoican avea meciul pregătit pentru repriza a doua: "Am luat goluri stupide" » Ce spune de relația cu fanii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 mai 2015

Dinamo a pierdut pe propriul teren în fața Stelei, scor 1-3, însă Flavius Stoican consideră că jocul s-a rupt după primirea foarte repede a primelor două goluri.

"Păcat că am luat acele goluri stupide în două minute. Am încercat să revenim, dar n-am reușit. Clar nu sîntem fericiți. Asta e, mergem mai departe. După o primă repriză aproape perfectă urma ca cei de pe bancă să aducă un plus. Dar au urmat acele momente care ne-au pus plumb în ghete.

Steaua e o echipă bună, o echipă care speculează momentele mai puțin bune ale adversarului. Nu m-am gîndit că am putea pierde meciul la masa verde. A fost un spectacol frumos în tribune. Păcat că n-am reușit să le facem o bucurie fanilor. Nu știu cînd se va realiza o împăcare între mine și suporteri, dar noi trebuie să ne revenim și să cîștigăm puncte. Fiecare cred că a dat totul pe teren. Important acum e să cîștigăm următorul meci", a spus Stoican la Dolcesport.

Citește și: Chipciu îi ironizează pe dinamoviști și vorbește despre Gigi Becali

Citește și: Argăseală dezvăluie ce i-a promis Nicuşor Stanciu înainte de derby » Ce spune preşedintele Stelei despre Arlauskis

Citește și: Bărboianu atacă gestul lui Arlauskis: "Credea că-l omoară o petardă?" » Ce spune despre penalty

Citește și: Gâlcă așteaptă pasul greșit al lui ASA: "Sperăm la titlu. Arlauskis era amețit" » Ce spune despre Gigi Becali

Citește și: Alimentați de "ura" cîinilor » Nicolae Stanciu a răbufnit: "Nu mi se pare normal ce au făcut ultrașii lor"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.