Liga 2

FOTO Clipe dramatice » Un antrenor a fost bătut şi tîlhărit: "Puteam să fiu mort" » El şi 4 fotbalişti au ajuns la spital

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 mai 2015

Cele cinci persoane din sportul vrîncean s-au încăierat cu patru indivizi din cauza locurilor de la mesele unui pub, dar şi pe fondul unor poliţe mai vechi. Antrenorul lui CSM Focşani, echipă desfiinţată între timp, Orlando Şerbănică, a avut cel mai mult de suferit. Acesta a rămas inconştient şi a fost dus de urgenţă la spital.

Alături de el au mai avut nevoie de îngrijiri medicale şi cei patru jucători de fotbal. Poliţiştii au confirmat existenţa unei altercaţii în apropierea unui pub din Focşani, anunţă monitorulvn.ro

"Am fost atacat în afara clubului şi am fost lovit de multe ori în timp ce plecam spre casă împreună cu prietenii mei. Puteam să fiu mort. M-au lovit cu bastoane telescopice, pumni şi picioare fără milă, în timp ce eram căzut.

Mi-am pierdut cunoştinţa şi abia la spital mi-am revenit. Am avut la mine 380 lei, bani pe care pe care nu i-am mai găsit", a spus Orlando Şerbănică, conform sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.