Campionate

Distrus! Accidentare horror » Un jucător de la Mainz și-a făcut praf genunchiul stîng

Genunchiul lui Soto (în duel cu Van der Vaart) face crack!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday 5th of May 2015 12:00

Soto, mijlocaș în vîrstă de 34 de ani, voia să se întoarcă în vară acasă și să-și încheie cariera la Once Caldas. Nu-și va mai vedea visul împlinit.

Subluxație, articulație complet dislocată, ligament încrucișat anterior și ligament colateral medial rupte, menisc smuls din capsulă! Leziuni oribile, la fel ca și scena în care Elkin Soto, 34 de ani, și-a făcut praf genunchiul stîng.

Totul s-a petrecut duminică, în minutul 30 al meciului cu Hamburg (1-2). Mijlocașul Mainzului a vrut să expedieze balonul de la 20 de metri spre poarta adversă, dar Van der Vaart i l-a suflat din față în ultima clipă.

Urmarea? Stîngul columbianului s-a izbit cu toată forța între picioarele adversarului, făcînd pîrghie, iar genunchiul s-a dat peste cap!

Soto voia să încheie sezonul în Bundesliga, iar la vară să se întoarcă acasă, la Once Caldas, clubul care l-a lansat în fotbalul mare. Nu-și va mai vedea visul împlinit.

Mainz i-a oferit ieri un nou contract. De fapt, prelungirea celui care expiră pe 1 iulie. Dar columbianul nu știe dacă va mai putea juca vreodată fotbal.

"Am degajat balonul din fața lui și m-a lovit în plin în testicule"
Van der Vaart, mijlocaș Hamburg

"Genunchiul nu mai era acolo! Ca și cum n-ar fi existat. Așa ceva n-am mai văzut!"
Christian Heidel, manager Mainz 05

8 anisînt de cînd Soto joacă la Mainz. A venit în 2007

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.