Liga 1

VIDEO Victorie furată » Radu Petrescu le-a refuzat un penalty rapidiștilor în remiza cu CSMS Iași, scor 0-0

Articol de Ovidiu Minea  —  Tuesday 5th of May 2015 12:00

Dacă Iaşiul s-a mulţumit cu un punct, oaspeţii n-au reuşit să pună în pericol poarta lui Grahovac, iar la singura ocazie importantă, Radu Petrescu le-a refuzat un penalty clar.

Cum prima repriză a avut doar ritm, nu şi ocazii clare de gol, spectatorii şi-au umplut timpul vînîndu-l pe Pancu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Alintat "diamantul din Nicolina”, faptul că acesta a adus, direct sau indirect, jumătate de milion de euro fotbalului ieşean sau că e cel mai valoros fotbalist crescut în Copou, a fost şters cu buretele după turbulenţele apărute în ultimii ani, Pancone fiind huiduit aproape la fiecare atingere a mingii.

Accidentarea veteranului a silit asistenţa să încerce să guste şi jocul tacticizat gîndit de cei doi antrenori italieni.

Aspectul partidei s-a păstrat şi după odihnă, principala preocupare a ambelor tabere fiind de a nu primi gol. Cu doi foşti fundaşi din Serie A ştiind perfect să comande o astfel de partitură, obiectivele au fost atinse, chiar dacă preţul spectacular plătit a fost mare, raportul şuturilor cadrate fiind doar 2-1.

Astfel, chiar dacă a pierdut primele puncte acasă din retur, CSMS a mai făcut un pas important către evitarea retrogradării, în timp ce Rapid continuă să spere că va evita matineul.

Veteranii s-au accidentat

La încălzirea dinaintea partidei, Daniel Niculae s-a lovit şi n-a putut începe partida ca titular. În locul său a intrat Benson, iar giuleştenii n-au avut decît 6 fotbalişti pe bancă. Şi alt membru al gărzii vechi rapidiste a fost înlocuit din motive medicale. Chiar localnicul Pancu, acesta lăsîndu-i locul lui Kikas după doar 32 de minute.

Scandal pentru henţul lui Voicu

Giuleştenii au făcut scandal la vestiare la finalul meciului, reproșîndu-i lui Radu Petrescu penalty-ul la hențul lui Voicu. "Ai distrus clubul ăsta!", au urlat cîţiva membri ai staff-ului bucureştean după "central".

"Recunosc, mingea m-a lovit în mînă, dar n-am vrut. Era de aproape", a comentat Ionuţ Voicu faza.

Şi ieşenii au cerut penalty în minutul 54, cînd Bole s-a ciocnit de Garai în careu, însă acelaşi Petrescu a lăsat jocul să continue.

"A fost penalty clar! Radu Petrescu ori e orb, ori e rău-intenționat! În ambele situații, ar trebui scos din arbitraj"
Adrian Porumboiu

"Arbitrajul a fost ireproșabil"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

"Mă bucur că am obţinut un rezultat bun împotriva Rapidului. Cred că mai avem nevoie de 3 puncte pentru a ne salva"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.