Liga 1

ASA pregătește o lovitură de imagine în vară și a ofertat un stelist: "Da, am discutat deja cu el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 May 2015

Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureș, Claudiu Maior, a recunoscut că pregătește cîteva mutări importante la echipă în vară, existînd posibilitatea ca Ladislau Boloni să lase Qatarul și să vină într-o funcție de conducere. 

"Chiar dacă luăm titlul, chiar dacă vom termina pe locul al doilea, îl vom chema la final pe Daniel Stanciu. Vom chema și antrenorii care au fost pe la noi, fiindcă așa e frumos, să recunoaștem meritele celor care au participat la această performanță.

Despre o revenire a lui Daniel Stanciu la Tg. Mureș dați-mi voie să vorbesc abia după finalul sezonului. Este adevărat că am luat în discuție posibilitatea ca Ladislau Boloni să devină președinte onorific.

Chiar am discutat cu el și a rămas să vorbească cu patronul dînsului. Nu poate fi președinte onorific, dacă muncește în altă parte", a zis Maior la Digi.

...despre Derby de România: "Am mizat pe Dinamo să scoată măcar un egal cu Steaua, dar asta este, mergem înainte. Întregul Tg. Mureș, cred că tot județul Mureș era pro-Dinamo. Cred că Steaua va face egal cu Chiajna, la asta mă aștept. Apoi, în lupta pentru titlu nu se mai poate schimba cu nimic".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.