Liga Campionilor

VIDEO Messi povestește cum l-a pus în fund pe Boateng și are un sfat pentru colegii de la Barça

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 mai 2015

Lionel Messi a comentat faza serii în victoria obținută de Barcelona în fața lui Bayern Munchen, 3-0, pe Camp Nou, în meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor.

Argentinianul a deschis scorul în minutul 77 și a mărit diferența în minutul 80, cu o minunăție de gol, după ce l-a umilit pe Jerome Boateng (VIDEO). Neymar a închis tabela în minutul 4 de prelungiri.

"Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, a ieșit așa... Mi-am imaginat că Boateng o să aștepte să-mi fac mingea pe stîngul, așa că am reușit să-l surprind continuînd cu dreptul.

Am scos un rezultat foarte bun pentru retur, asta ne și doream. 

Va fi o partidă foarte complicată în Germania. Am obținut un rezultat bun pe Camp Nou, dar trebuie să mergem acolo și să cîștigăm, să nu ne culcăm pe-o ureche", a spus Messi.

Întrebat cum va sărbători prestația în fața nemților, Leo a spus: "Acum merg acasă cu logodnica mea, la copilul nostru care, doarme la ora asta".

Logodnica lui Messi, Antonella Roccuzzo, a postat o poză pe instagram cu Leo, care a dedicat unul dintre goluri celui de-al doilea copil pe care cuplul îl așteaptă. Mesajul e simplu: "Fără cuvinte"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.