Liga 1

Prima decizie luată de Mihai Teja! Readuce la echipă un jucător ignorat de Rednic » Cum vor ploieștenii să umple stadionul iar

Articol de Ionel Luţan  —  Thursday, 07 May 2015

Lipsa suporterilor de la ultimele meciuri de campionat ale Petrolului i-a determinat pe oficialii echipei să gîndească strategia pentru a reuşi să umple tribunele arenei Ilie Oană. 

În acest sens, mîine, Laurenţiu Marinescu, Toto Tamuz şi compania vor merge la Colegiul Nichita Stănescu pentru a împărţi elevilor acestei instituţii de învăţămînt 1000 de bilete de intrare la meciul de campionat cu Universitatea Cluj.

Partida Petrolul - U este sîmbătă, de la ora 19.45, pe stadionul Ilie Oană, în direct la Digi, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Vasilache, rechemat la prima echipă

Preluarea responsabilităţii tehnice la Petrolul de către Mihai Teja a schimbat datele problemei în privinţa mijlocaşului Ciprian Vasilache. Trecut pe linie moartă de fostul tehnician, Mircea Rednic, după ratarea unui penalty în meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan, Vasilache a fost reintegrat în lot odată cu venirea lui Mihai Teja.

Fotbalistul are şanse sporite să figureze în lotul de 18 de care Teja şi Sinescu îl vor opri pentru meciul cu Universitatea Cluj care se va disputa sâmbătă, de la ora 19.45, pe stadionul Ilie Oană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.