Liga 1

Campion fără contract? » Liviu Ciobotariu mai are 4 etape și cîștigă titlul, dar din vară e șomer!

Ciobi a preluat ASA la finele turului, cînd mureșenii ocupau locul 5 în Liga 1, la 13 puncte de liderul de atunci, Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  Friday 8th of May 2015 12:00

Tehnicianului liderului campionatului, Liviu Ciobotariu, îi expiră acordul cu ASA Tîrgu-Mureș la finalul sezonului, însă, pînă acum, n-a purtat discuții privind eventuala prelungire a lui.

Antrenorul momentului în Liga 1 are contract cu echipa sa doar pînă la finele campionatului și nu i s-a propus prelungirea acordului!

Liviu Ciobotariu, 44 de ani, conduce Liga 1 alături de ASA Tîrgu-Mureș, avînd două puncte avans în fața Stelei, cu 4 etape înainte de final, însă oficialii nu l-au chemat la discuții pentru o nouă înțelegere. Nu a existat nici o negociere în acest sens, iar tehnicianul ardelenilor a confirmat pentru Gazeta Sporturilor.

Îi poate contacta pe toți! O situație stranie în disputa pentru titlu dintre Steaua și ASA

"Nu mă alarmez"

"Încă n-am discutat nimic vizavi de o eventuală continuare. Nu este preocuparea mea acum, am alte obiective, primordial fiind să cîștigăm tot în aceste ultime patru runde. Nu am motive să mă alarmez, sincer. Realitatea este că mi-e mintea doar la posibilitatea cuceririi titlului, iar ASA Tîrgu-Mureș să devină campioană. Cred că și eu, și conducătorii grupării avem timp după finele sezonului să ne punem la masă și să discutăm, să găsim cea mai bună soluție. Ne concentrăm acum pe ceea ce poate fi un eveniment istoric pentru Tîrgu-Mureș", a declarat Ciobotariu.

Cît cîștigă mureșenii dacă iau titlul

Elevii lui Ciobi au fost anunțați zilele trecute că vor fi premiați cu 300.000 de euro dacă vor lua titlul, bani ce vor fi împărțiți între jucători în cazul unui deznodămînt fericit.

Din favorită ajunsă contracandidată, Steaua așteaptă pasul greșit al mureșenilor, în condițiile în care, financiar, bonusurile elevilor lui Gâlcă sînt mai consistente decît cele ale ardelenilor.

Astfel, Chipciu și compania au promiși din partea lui Gigi Becali cîte 100.000 de euro de jucător, dar sînt condiționați de accesul în grupele Champions League.

27 de goluri a marcat ASA în 2015, cele mai multe din campionatul intern. Are 11 în plus față de Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.