Liga Campionilor

Aurelian Botezatu comentează umilința suferită de Guardiola: ”Pep n-a învățat nimic”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 08 May 2015

Întors acasă după 3 ani, Guardiola a sfîrșit în genunchi în fața geniului lui Messi. Același geniu care în 2008-2012 i-a fost alături la intrarea în galeria marilor antrenori ai lumii i-a arătat acum limitele.

Sigur, poți pierde în fața lui Messi. Dar nu așa cum a pierdut Pep miercuri. Nu aruncîndu-te singur în lama cuțitului.

Și mai grav decît greșelile tactice din timpul meciului e faptul că tehnicianul catalan a repetat cea mai mare gafă comisă anul trecut, la semifinala cu Real (0-1, 0-4).

Cu titlul de campion al Germaniei deja în buzunar, Guardiola a decretat: "Bundesliga nu ne mai interesează. Concentrarea e pe Ligă". Exact ca-n primăvara lui 2014!

La Leverkusen a trimis pe teren rezervele, echipa a făcut figurație (0-2), iar el, la final, a constatat mulțumit că "nu s-a mai accidentat nimeni".

Asta în vreme ce Luis Enrique a jucat, în aceeași zi, cu cea mai bună echipă deși o întîlnea pe ultima clasată, Cordoba (8-0)! El a înțeles că înaintea unei mari bătălii în Ligă trebuie să-și țină jucătorii în priză, Pep, nu. Și-a sfîrșit ca sezonul trecut. Bătut măr.

Neuer a ținut-o pe Bayern în joc 77 de minute, apoi a cedat și el. Iar în nici un sfert de oră, Messi și Neymar aproape că au decis și returul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.