Liga 1

Emoții în lupta pentru titlu » Trei absențe importante la ASA Tg. Mureș

Ousmane N'Doye

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 May 2015

Probleme pentru ASA înaintea confruntării cu Gaz Metan. Mureșenii nu se vor putea baza pe trei dintre cei mai importanți jucători din lot.

Marius Constantin și Laszlo Sepsi sînt suspendați, în timp ce Ousmane N'Doye este accidentat. Liviu Ciobotariu, tehnicianul lui ASA, este convins că va avea parte de o partidă grea și că echipei sale îi va fi greu să își mențină avantajul de două puncte față de Steaua.

"Este clar faptul că vom întîlni o echipă care se află în zona fierbinte a clasamentului, o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, sîntem conştienţi că ne aşteaptă o partidă grea. Din punctul nostru de vedere, avem un moral foarte bun, sîntem pregătiţi pentru acest joc.

Ne dorim foarte mult să obţinem cele trei puncte, bineînţeles combinate cu un joc pe măsura aşteptărilor. Poate că ne gîndim la Champions League, poate că sperăm, poate că visăm, dar sînt patru jocuri de disputat, pentru ambele formaţii (n.r. - ASA şi Steaua). Şi pentru noi şi pentru Steaua programul este destul de greu", a spus Liviu Ciobotariu.

Meciul dintre Gaz Metan și ASA Tg. Mureș va avea loc duminică, de la ora 18:30, pe DigiSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.